Kalenteri

Voit ilmoittautua tuleviin tapahtumiin sähköpostitse ilmoittaudu@pirkankatilot.fi

Ilmoittautuminen avoinna:

 • Huhtikuussa Kätyrit pääsevät kokeilemaan ilmajoogaa!
  Ajankohdat ovat: ke 3.4. klo 17.45-18.45 tai to 4.4. klo 15.45-16.45. Paikkana hyvinvointihuoltamo Lentävä Matto, osoite Pellavatehtaankatu 8 E, 4. krs..Ilmajoogaan osallistuminen vain jäsenille. 10 € omavastuu. Ilmoittaudu pian, sillä paikkoja on hyvin rajatusti!
  Mainitse ilmoittautuessasi kumpaan tapahtumaan haluat ilmoittautua tai kumpi tapahtuma olisi sinulle ensisijainen, mikäli molemmat käyvät. Huom! Rajallisten osallistujamäärien vuoksi kukaan ei voi ilmoittautua molempiin tapahtumiin ja ilmoittautumiset ovat sitovia. Mukaan mukavat rennot vaatteet ja vesipullo.
 • Toukokuun kollegakahvila kokoontuu tiistaina 7.5. klo 18.00 alkaen Tehyn tiloissa. Aiheena on Sukupuolen moninaisuus ja hormonipoliklinikan hoitajana toimiminen. Aiheesta tulevat kertomaan Taysin Hormoni. ja lapsettomuuspoliklinikalla sukupuolen moninaisuus-potilasasiakkaisiin hoitajina erikoistuneet hormonipoliklinikalla työskentelevät kätilöt Satu Tervala sekä Satu-Maria Pälli, joiden matkaa tämänvuotiseen EPATH-konferenssiin Roomassa yhdistys on ollut mukana tukemassa stipendein.
 • Kevätkauden kruunaamme perjantaina 7.6. klo 18.00 alkaen Viltti-Kollegakahvilalla, joka totutusta poiketen ei sisällä informatiivista oppimissisältöä, vaan rennon mahdollisuuden tutustua toisiimme ja viettää aikaa yhdessä. Yhdistys tarjoaa pientä purtavaa ja alkoholittomia virvokkeita, halutessaan voi varautua myös omia virvokkein. Koska kesäkuun sää on vielä suuri arvoitus, on tarkka sijainti myöskin sitä toistaiseksi. Kokoonnumme Tehyllä ja sään salliessa levitämme viltit läheiseen puistoon. Kauniilla säällä oma viltti kannattaakin napata mukaan, mikäli mahdollista! Huonon sään sattuessa istumme iltaa Tehyn tiloissa. Toivomme etukäteisilmoittautumisia tarjoilujen mitoittamiseksi. Tule ja nappaa ystäväsi tai työtoverisikin mukaan!

  Kollegakahvilat ovat tuttuun tapaan kaikille osallistujille, myös yhdistykseen kuulumattomille. Tervetuloa tutustumaan alueen kollegoihin ja oppimaan uutta. Kollegakahvilat ovat maksuttomia. Etukäteisilmoittautumista toivomme kahvitarjoilun järjestämiseksi, mutta voit poiketa paikalle myös ilmoittautumatta.

  Kollegakahvilat pidetään Tehy ry:n tiloissa, osoitteessa Itsenäisyydenkatu 17 A, 4. krs.

Tapahtumiin ilmoittautuminen tapahtuu tuttuun tapaan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen ilmoittaudu@pirkankatilot.fi  Muista kertoa viestissä selkeästi, mihin tapahtumaan haluat ilmoittautua.

Tule mukaan toimintaamme ja tutustu kollegoihisi! Yhdistyksemme on yhtä aktiivinen kuin jäsenistönsä. 🙂