Kalenteri

Voit ilmoittautua tuleviin tapahtumiin sähköpostitse ilmoittaudu@pirkankatilot.fi

Omavastuullisiin tapahtumiin ilmoittautuminen on aina sitova, eikä omavastuumaksua palauteta peruutuksen yhteydessä.

Ilmoittautuminen avoinna:

  • Syksyllä Kollegakahvila-toiminta jatkuu taas tiistaina 10.9. klo 17.30 alkaen vierailulla perhetukikeskus Päiväperhoon. Pohjoimaisessakin mittakaavassa ainutlaatuinen Päiväperho tarjoaa apua ja tukea raskaana oleville ja lapsiperheille tilanteissa joissa äitiyden, isyyden ja vanhemmuuden haasteena on päihde- tai mielenterveysongelma. Päiväperhoon tutustuminen on erinomainen tilaisuus kaikille kätyreille, niin valmistuneille kuin vielä opiskeleville. Tapaamme klo 17.30 Päiväperhon tiloissa, osoitteessa Romsinpolku 6.  Huom! Koska Kollegakahvila järjestetään Päiväperhon tiloissa, on ennakkoilmoittautuminen tarpeen. 

     

Kollegakahvilat ovat tuttuun tapaan kaikille osallistujille, myös yhdistykseen kuulumattomille. Tervetuloa tutustumaan alueen kollegoihin ja oppimaan uutta. Kollegakahvilat ovat maksuttomia. Etukäteisilmoittautumista toivomme kahvitarjoilun järjestämiseksi, mutta voit poiketa paikalle myös ilmoittautumatta.

 
Kollegakahvilat pidetään Tehy ry:n tiloissa, osoitteessa Itsenäisyydenkatu 17 A, 4. krs. ellei toisin ilmoiteta.
 
Tapahtumiin ilmoittautuminen tapahtuu tuttuun tapaan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen ilmoittaudu@pirkankatilot.fi  Muista kertoa viestissä selkeästi, mihin tapahtumaan haluat ilmoittautua.

 

Tule mukaan toimintaamme ja tutustu kollegoihisi! Yhdistyksemme on yhtä aktiivinen kuin jäsenistönsä. 🙂