Kollegakahvila 30.11.

 

 

 

 

Syksyn kolmannessa ja samalla kauden viimeisessä kollegakahvilassa alustajana toimii Johanna Repo Lapsettomien yhdistys Simpukasta. Yksi viidestä suomalaisesta kärsii tahattomasta lapsettomuudesta. Jokainen kätilö kohtaa työuransa aikana lapsettomuudesta kärsiviä pariskuntia. Simpukka-yhdistys on tahattomasti lapsettomien yhteisö, jonka tehtävänä on edistää lapsettomien hyvinvointia. Illan aikana keskustellaan esimerkiksi siitä, millaista tukea lapsettomuus- ja  keskenmenopotilaat sekä lapsettomuus-taustaiset synnyttäjät kaipaavat ja mietitään, miten ammattilainen voi huomioida lapsettomuuden työssään.

Tilaisuus on avoinna kaikille halukkaille, myös muille kuin liiton jäsenille. Tule kanssamme viettämään rentoa ja informatiivista iltaa yhdessä kollegoiden kanssa. Ilmoittautuminen viimeistään maanantaina 27.11. 2017. Ilmoittautua voit joko merkitsemällä itsesi  Facebookissa  tapahtumaan osalistuvaksi tai sähköpostitse ilmoittaudu@pirkankatilot.fi.

Syyskauden kahvilat kokoontuvat aina klo 18.00 Tehyn toimitiloissa, osoitteessa Itsenäisyydenkatu 17, 33500 Tampere.
Tervetuloa!