Lokakuun kollegakahvila: seksuaaliterveys- ja pelkopoliklinikat esittäytyvät!

Lokakuun kollegakahvila on pian täällä! 23.10 kokoonnumme klo 17.30 alkaen Tehyn tiloihin kuulemaan Taysin erikoispoliklinikoiden, seksuaaliterveyspoliklinikan sekä pelkopoliklinikan toiminnasta. Tule paikalle oppimaan ja lisäämään ammattitaitoasi!


Kollegakahvilat ovat tuttuun tapaan kaikille osallistujille, myös yhdistykseen kuulumattomille. Tervetuloa tutustumaan alueen kollegoihin ja oppimaan uutta. Kollegakahvilat ovat maksuttomia. Etukäteisilmoittautumista toivomme kahvitarjoilun järjestämiseksi, mutta voit poiketa paikalle myös ilmoittautumatta.

Kollegakahvilat pidetään Tehy ry:n tiloissa, osoitteessa Itsenäisyydenkatu 17 A, 4. krs. ellei toisin ilmoiteta. Tapahtumiin ilmoittautuminen tapahtuu tuttuun tapaan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen ilmoittaudu@pirkankatilot.fi Muista kertoa viestissä selkeästi, mihin tapahtumaan haluat ilmoittautua.

Tule mukaan toimintaamme ja tutustu kollegoihisi! Yhdistyksemme on yhtä aktiivinen kuin jäsenistönsä. 🙂www.pirkankatilot.fi