Kätyrit goes Päiväperho

Kätyrit kävivät tänään tutustumassa koko maailman mittakaavassakin ainutlaatuiseen perhetukikeskus Päiväperhoon, jossa hoidetaan päihdeongelmaisia raskaana olevia ja päihdeongelmaisia perheitä. Vs. perhetukikeskuksen johtaja Anna Trygg piti mielenkiintoisen infopaketin perhetukikeskuksen toiminnasta.

Pohjoismaisessakin mittakaavassa ainutlaatuinen Päiväperho tarjoaa apua ja tukea raskaana oleville ja lapsiperheille tilanteissa joissa äitiyden, isyyden ja vanhemmuuden haasteena on päihde- tai mielenterveysongelma. Päiväperhoon tutustuminen oli erinomainen tilaisuus kaikille kätyreille, niin valmistuneille kuin vielä opiskeleville.

Aihe oli selkeästi kiinnostanut monia ja osanotto oli runsasta! Hieno tapa polkaista syksyn kollegakahvilat käyntiin. Kiitos kaikille osallistuneille!

Pysythän kuulolla, sillä sivumme päivittyvät lähiaikoina paljastaen lisää syksyn suunnitelmista!