Kesää rinnassa, syksy jo mielessä

Alkukesän Vilttikollegakahvila pe 7.6. kruunaa pian aktiivisen kevätkauden. Kätyrit krimaavat kesälaitumille nauttimaan valosta ja vehreydestä. Olethan jo ilmoittautunut mukaan viltteilemään?

Vaikka kätyreillä onkin jo toinen jalka laitumenportin raossa, on hallitus jos suunnitellut syksyäkin kokouksissaan. Mielenkiintoinen syksy onkin tiedossa! Kollegakahvila-toiminta jatkuu taas tiistaina 10.9. vierailulla perhetukikeskus Päiväperhoon.

Pohjoimaisessakin mittakaavassa ainutlaatuinen Päiväperho tarjoaa apua ja tukea raskaana oleville ja lapsiperheille tilanteissa joissa äitiyden, isyyden ja vanhemmuuden haasteena on päihde- tai mielenterveysongelma. Päiväperhoon tutustuminen on erinomainen tilaisuus kaikille kätyreille, niin valmistuneille kuin vielä opiskeleville. Tapaamme klo 17.30 Päiväperhon tiloissa, osoitteessa Romsinpolku 6.

Huom! Koska Kollegakahvila järjestetään Päiväperhon tiloissa, on ennakkoilmoittautuminen tarpeen. Kollegakahvilat ovat maksuttomia. Tervetuloa!