Vuosikokous 2019

Pirkka-Hämeen kätilöyhdistys kerääntyi tiistaina 5.3. vuosikokouksen merkeissä Kaupinojan saunalle. Jäsenistöä oli saapunut paikalle mukava määrä. Edellinen vuosi oli toimintakertomuksenkin mukaan aktiivinen ja tapahtumarikas.

Uuden hallitusvuoden kynnyksellä oli aika valita hallitukseen uudet jäsenet erovuoroisten tilalle. Puheenjohtaja Tuija Heinilä koki olevansa valmis astumaan syrjään yhdistyksen hallituksen vetovastuusta ja uudeksi puheenjohtajaksi valittiin yksimielisesti toimea jo aiemminkin hoitanut Päivi Toivonen.

Väistyvä puheenjohtaja Tuija Heinilä sekä puheenjohtajaksi palaava Päivi Toivonen

Hallituksen riveihin saatiin myös täysin uutta verta. Uusi hallitus kokoontuu ensimmäisen kerran jo tulevalla viikolla järjestäytymiskokouksen merkeissä.

Pirkka-Hämeen kätilöydistyksen hallitus vuosimallia 2019: Puheenjohtaja Päivi Toivonen, Johanna Pekkarinen, Sanna Koivukangas, Mari Päivömaa, Eepu Hotakainen, Riikka Keränen, Eeva-Liisa Toivonen, Leena Jylhä, Salla Asplund, Heidi Hult, Anna-Leena Flink, Mari Valkamo sekä kuvasta puuttuva Eeva Liimatainen.

Varsinaisen kokouksen päätyttyä keskityttiin yhdessäoloon ruokailun ja rentoutumisen merkeissä. Kiuas kuumeni ja ilma avannon yllä täyttyi höyrystä kipakassa pakkassäässä. Koska koolla oli kätilöitä, pakkasta purevampaa oli vain huumori ja tuvan täytti ilo ja nauru.