Kevät on jälleen tapahtumia täynnä

Vaikka hanget ovat vielä korkeat nietokset ja pakkanen puree poskiamme, on kevät jo kulman takana. Yhdistyksen hallitus kokousti jälleen keskiviikkona 6.2. ja kovin innostuneina pääsemme nyt kertomaan kevään tapahtumista teillekin!

Pirkka-Hämeen kätilöyhdistyksen hallitus esittää jäsenistölleen kutsun osallistua 5.3. vuosikokoukseen klo 17.00 alkaen, Kaupinojan saunalla, Kaupinpuistonkatu 1. Kokouksessa käydään läpi sääntömääräiset asiat ja valitaan hallitukseen uudet jäsenet mahdollisesti erovuorossa olevien tilalle. Ahkeran kokoustamisen jälkeen jätämme hiet ja pölyt saunaan ja avantoon, ruokailemme ja nautimme illasta hyvässä seurassa. Yhdistys tarjoaa purtavaa ja alkoholittomia virvokkeita, muutoin kannattaa varautua omin juomin. Mikäli haluat saunoa tai nauttia avannosta, pakkaa laukkuun myös pyyhe ja uimapuku!

Arvomme vuosikokoukseen osallistujien kesken yhden ilmaisen osallistumisen huhtikuun ilmajoogaan! Hallituksen jäsenet eivät voi osallistua arvontaan. Tervetuloa tutustumaan yhdistystoimintaan ja yhdistyksesi uuteen hallitukseen. Ilmoittautumiset viimeistään ma 25.2.

Huhtikuussa Kätyrit pääsevät kokeilemaan ilmajoogaa! Ajankohdat ovat: ke 3.4. klo 17.45-18.45 tai to 4.4. klo 15.45-16.45.  Paikkana hyvinvointihuoltamo Lentävä Matto, osoite Pellavatehtaankatu 8 E, 4. krs..Ilmajoogaan osallistuminen vain jäsenille. 10 € omavastuu. Ilmoittaudu pian, sillä paikkoja on hyvin rajatusti! Mainitse ilmoittautuessasi kumpaan tapahtumaan haluat ilmoittautua tai kumpi tapahtuma olisi sinulle ensisijainen, mikäli molemmat käyvät. Huom! Rajallisten osallistujamäärien vuoksi kukaan ei voi ilmoittautua molempiin tapahtumiin ja ilmoittautumiset ovat sitovia.  Mukaan mukavat rennot vaatteet ja vesipullo.

Toukokuun kollegakahvila kokoontuu tiistaina 7.5. klo 18.00 alkaen Tehyn tiloissa, osoitteessa Itsenäisyydenkatu  Aiheena on Transsukupuolisuus ja transhoitajana toimiminen. Aiheesta tulevat kertomaan Taysin Hormoni. ja lapsettomuuspoliklinikalla transhoitajina työskentelevät kätilöt Satu Tervala sekä Satu-Maria Pälli. Kollegakahvilat ovat tuttuun tapaan kaikille osallistujille, myös yhdistykseen kuulumattomille. Tervetuloa tutustumaan alueen kollegoihin ja oppimaan uutta. Kollegakahvilat ovat maksuttomia. Etukäteisilmoittautumista toivomme kahvitarjoilun järjestämiseksi, mutta voit poiketa paikalle myös ilmoittautumatta.


Kevätkauden kruunaamme perjantaina 7.6. klo 18.00 alkaen Viltti-Kollegakahvilalla, joka totutusta poiketen ei sisällä  informatiivista oppimissisältöä, vaan rennon mahdollisuuden tutustua toisiimme ja viettää aikaa yhdessä. Yhdistys tarjoaa pientä purtavaa ja alkoholittomia virvokkeita, halutessaan voi varautua myös omia virvokkein. Koska kesäkuun sää on vielä suuri arvoitus, on tarkka sijainti myöskin sitä toistaiseksi. Kokoonnumme Tehyllä ja sään salliessa levitämme viltit läheiseen puistoon. Kauniilla säällä oma viltti kannattaakin napata mukaan, mikäli mahdollista! Huonon sään sattuessa istumme iltaa Tehyn tiloissa. Toivomme etukäteisilmoittautumisia tarjoilujen mitoittamiseksi. Tule ja nappaa ystäväsi tai työtoverisikin mukaan!

Ilmoittautuminen tapahtumiin sähköpostitse osoitteeseen ilmoittaudu@pirkankatilot.fi . Samasta osoitteesta voit kysyä myös lisätietoa tapahtumista. Muista kertoa selkeästi, mihin tapahtumaan haluat ilmoittautua!

Yhdistyksen facebook-sivuja ja verkkosivuja seuraamalla pysyt hyvin ajantasalla tulevista tapahtumista. Syksyllekin on suunnitteilla mukavaa yhteistekemistä ja mielenkiintoisia Kollegakahviloita. Yhdistyksemme on yhtä aktiivinen kuin jäsenensäkin, tule mukaan oppimaan uutta ja tutustumaan kollegoihisi alueella! Naisen kanssa, toistemme tukena. www.pirkankatilot.fi