Kevät on tapahtumia täynnä – tule mukaan ja tutustu kollegoihisi!

Vuoden ensimmäinen kuukausi on jo takan päin ja epäilemättä jäsenistömme seuraakin tällä hetkellä työehtosopimuksiamme koskevia neuvotteluja silmä kovana. Neuvottelijoiden jatkaessa työtään me voime käyttää pienen hetken myös tulevan suunnitteluun. Maaliskuu lähestyy kovaa vauhtia, ja sen tapahtumiin ilmoittautuminen on avoinna!

Ke 7.3. klo 17-21  Maaliskuun kollegakahvilan paikalla järjestetään koulutustilaisuus Rebozo-liinan käytöstä ja muista vauvan optimaalista asentoa edistävistä tekniikoista. Koulutustilaisuus on  kaikille avoin,

mutta järjestämiskustannusten vuoksi poikkeuksellisesti osallistujille maksullinen. Yhdistyksen jäsenten osallistumismaksu (myös opiskelija-jäsenet) 15€, ei-jäsenten osallistumismaksu 20€.  Huom! Osallistujamäärä rajallinen, ja ilmoittautuneiden määrä kasvaa, varmista paikkasi ilmoittautumalla mahdollisimman pian! Viimeinen mahdollinen ilmoittautumispäivä on 5.3.

Kollegakahvilat kokoontuvat Tehyn toimitiloissa, osoitteessa Itsenäisyydenkatu 17.

 

Yhdistys  tahtoo myös toivottaa jäsenensä lämpimästi tervetulleeksi osallistumaan vuosikokoukseen ti 20.3. klo 17.30 Varalan rantasaunalla. Kokouksessa käydään läpi sääntömääräiset asiat ja valitaan hallituksen uudet jäsenet mahdollisesti erovuorossa olevien tilalle. Ahkeran kokoustamisen jälkeen jätämme hiet ja pölyt saunaan (joten pakkaathan oman pyyhkeesi mukaan), ruokailemme ja nautimme illasta hyvässä seurassa. Ilmoittautuminen viimeistään ma 12.3., tervetuloa mukaan toimintaamme!

 

 

Olethan merkinnyt kalenteriisi jo Kuopion matkamme? Yhdistyksemme kääntää 28.4. bussin nokan Savon sydämeen ja vierailee Kuopion uudessa Kaari-sairaalassa.

 

Matkaan lähdemme klo 07.00 Kuntokadun keilahallin pihasta, ja matkalle  on suunniteltu myös herkullinen jaloittelumahdollisuus 😉 Kuopiossa nautimme yhdessä lounaan ennen sairaalalle suuntaamista. Suuntaamme kotimatkalle klo 17.00, myöskin yhden pysähdyksen matkalla tehden. Retken omavastuuhinta jäsenille on 15€, sisältäen matkat, lounaan sekä (alkoholittomat) tarjoilut matkan aikana. Sitova ilmoittautuminen viimeistään 19.4.. Tule mukaan viettämään hauska päivä kätyri-sisartesi (ja hei, saa veljiäkin tulla!) kanssa. Mukaan mahtuu vain bussillinen, joten nopeasti sähköpostia kirjoittamaan!

 

 

Voit ilmoittautua tuleviin tapahtumiin sähköpostitse ilmoittaudu@pirkankatilot.fi   

Ilmoita selkeästi jo sähköpostin otsikossa, mihin tapahtumiin haluat ilmoittautua. Maksullisiin tapahtumiin ilmoittautuminen on sitova.