Alkuvuonna 2018…

Pirkka-Hämeen kätilöyhdistys toivottaa hyvää alkanutta vuotta kaikille! Mukavaa, että käyt sivuillamme, toivottavasti haluat osallistua toimintaamme 🙂

Nyt siihen onkin erinomainen mahdollisuus, sillä kevään ensimmäinen tapahtuma, Tammikuun Kollegakahvila, on kohta käsillä.  Kollegakahvila kokoontuu Ke 24.1. klo 18.00 alkaen  tuttuun tapaan Tehyn toimitiloissa. Tällöin vierailijana Käpy – lapsikuolemaperheet ry.

Lapsen kuolema on usein vaiettu ja vaikea aihe. Siihen törmätään työssä harvoin, mutta kuitenkin väistämättä, sillä vuosittain Suomessa kuolee noin 500 lasta mukaan lukien kohtukuolemat. KÄPY – Lapsikuolemaperheet ry tarjoaa vertaistukea riippumatta kuolleen lapsen iästä ja kuolinsyystä. Tule kuulemaan ja keskustelemaan siitä, kuinka ammattilaiset ja vertaistukijat voivat yhteistyössä tukea lapsensa menettäneitä perheitä. Kuulemme myös vanhemman kokemuksen lapsensa kuolemasta.

Tammikuun kollegakahvilan viimeinen ilmoittautumispäivä on sunnuntaina 21.1., älä myöhästy!

 

Ke 7.3. klo 17-21  Maaliskuun kollegakahvilan paikalla järjestetään koulutustilaisuus Rebozo-liinan käytöstä ja muista vauvan optimaalista asentoa edistävistä tekniikoista. Koulutustilaisuus on  kaikille avoin,

mutta järjestämiskustannusten vuoksi poikkeuksellisesti osallistujille maksullinen. Yhdistyksen jäsenten osallistumismaksu 15€, ei-jäsenten osallistumismaksu 20€.  Huom! Osallistujamäärä rajallinen, varmista paikkasi ilmoittautumalla mahdollisimman pian!

Kollegakahvilat kokoontuvat Tehyn toimitiloissa, osoitteessa Itsenäisyydenkatu 17.

Ja nyt kannattaa olla kuulolla myös huhtikuuta silmällä pitäen, sillä la 28.4. yhdistyksemme suuntaa Kuopioon tutustumaan uuteen Kaari-sairaalaan! Merkitse päivä kalenteriisi ja valmistele työvuorotoiveesi, tästä bussista et halua jäädä pois 🙂 Julkistamme pian lisätietoja matkasta.

Voit ilmoittautua tuleviin tapahtumiin sähköpostitse ilmoittaudu@pirkankatilot.fi